Vlieland moet je proeven!

Vlieland moet je proeven!

Op zaterdag 25 september 2021 maakt de Amusetour weer de oversteek naar het pittoreske Vlieland. Een beetje vakantie aan het begin van de herfst tijdens deze zaterdagse Amusetour op Vlieland. De Amusetour op Vlieland is dan ook al jaren een groot succes. Hoe kan het ook anders met een frisse zeebries, heerlijk eten, een goede wijn en een supersfeertje?

Kaarten Amusetour Vlieland
De kaarten voor de Amusetour Vlieland kosten € 54,50 per persoon en kunt u hier bestellen. We hebben ook volledig verzorgde weekend arrangementen voor u samengesteld. Kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Tot op Vlieland!

amuse-home

Amusetour Vlieland weekend arrangement.

 

In combinatie met de Amusetour op zaterdag zijn er verzorgde weekendarrangementen te boeken van vrijdag 24 september tot zondag 26 september.
De weekendarrangementen zijn te reserveren vanaf: € 229,50 per persoon. In het arrangement is het volgende inbegrepen:

  • Deelname aan Amusetour Vlieland
  • Twee overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourovertocht met Rederij Doeksen


Helaas zijn er dit jaar – omwille van Corona – minder arrangementen beschikbaar en zijn ze  niet boekbaar via onze website. Mocht u gebruik willen van het Amusetour arrangement kunt u een mail sturen naar: bas@dam20.nl met daarin uw gegevens en het aantal personen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Amusetour Vlieland