Texel Oudeschild

Amusetour Texel – Oudeschild
Samen luiden we een nieuw culinair seizoen in: de zomer!
Op een vrijdag in het voorjaar vanaf 17.00 uur staat de haven van Oudeschild in het teken van de Amusetour Texel. Een culinaire wandeling langs smaakvolle drank & spijs combinaties. Genieten, gezelligheid, verwondering, de bubbelboot en maar liefst 8 verschillende stops op de authentieke haven van Oudeschild. Dat zijn de ingrediënten van de Amusetour Oudeschild.
AMUSES
De hapjes worden begeleid door verschillende bijpassende drankjes (alcohol en non alcohol). Acht gerechtjes zorgen dus voor een complete culinaire beleving / walking diner. Houd het Facebookevent en de pagina van Amusetour Texel in de gaten voor sneak peeks van de deelnemers en gerechten. www.facebook.com/amusetourtexel
DEELNEMERS

1. Visrestaurant ’t Pakhuus
2. Eetcafé de Kombuis
3. Restaurant Havenzicht
4. Brasserie TX
5. Smakelijk & Meer
6. Texel Catering
7. De Zelfpluktuin (dessert)
8. De Compagnie

Het betreden van de boten is op eigen risico.
DESSERT
Het dessert wordt vanaf 20.30 uur geserveerd.
LIVE MUZIEK
Programma wordt binnenkort bekend gemaakt
AFTERPARTY
Om 22.00 uur start de afterparty bij De Compagnie, de toegang is gratis.
DIEETWENSEN
De vegetarische bezoeker kan van te voren online aangeven of hij of zij vegetarisch is, dan wordt het menu hierop aangepast. Overige dieetwensen uiterlijk 48 uur vooraf communiceren.

KAARTVERKOOP & ARRANGEMENTEN
Je koopt een passe-partout á € 51,50 p.p., waarmee je een route kunt uitstippelen langs de acht amuses en bijpassende dranken (alcohol en non-alcohol).

Daarnaast is het mogelijk om een Amusetour Arrangement, met een verblijf op Oost te boeken.

AMUSETOUR ARRANGEMENT – op Oost
In een authentieke Texelse stolpboerderij bevinden zich 8 suites. Allen met een andere indeling, karakter en uitzicht. s’ Ochtends wakker worden met het bijzondere ochtendlicht wat weerkaatst op het Wad. Verwonder je over het uitzicht op de proeftuin, de Waddenzee dijk of het dorpje Oost. Dit arrangement is binnenkort boekbaar via de website

Amusetour Oudeschild Texel