Texel Den Burg

Amusetour Texel – Den Burg
Samen luiden we een nieuw culinair seizoen in: het voorjaar!
Op een zondag in het voorjaar van 12.00 – 17.00 uur staat het centrum van Den Burg in het teken van de Amusetour Texel. Een culinaire wandeling langs smaakvolle drank & spijs combinaties. Genieten, gezelligheid, verwondering, live muziek en maar liefst 8 verschillende stops in het authentieke centrum van Den Burg. Dat zijn de ingrediënten van de Amusetour.

AMUSES
De hapjes worden begeleid door verschillende bijpassende drankjes (alcohol en non alcohol). Acht gerechtjes zorgen dus voor een complete culinaire beleving / walking lunch. Houd dit Facebookevent en de pagina van Amusetour Texel in de gaten voor sneak peeks en updates. www.facebook.com/amusetourtexel

DEELNEMERS
〉 Eilandkeuken
〉 De Smulpot-Texel
〉 Eetcafé de Steenenplaats
〉 Smakelijk&Meer Delicatesse
〉 De Texelse Soepketel
〉 LvY Indonesia by Anneke’s Kitchen
〉 Verrassing 🙂

LIVE MUZIEK
Programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

KAARTVERKOOP
Je koopt een passe-partout, waarmee je een route kunt uitstippelen, € 51,50 per persoon. De passe-partouts zijn via www.amusetour.nl verkrijgbaar en vanaf september bij Smakelijk&Meer Delicatesse.

DIEETWENSEN
De vegetarische bezoeker kan van te voren online aangeven of hij of zij vegetarisch is, dan wordt het menu hierop aangepast. Overige dieetwensen uiterlijk 48 uur vooraf communiceren.

AMUSETOUR Den Burg ARRANGEMENT – op Oost – verwacht lente 2022

In een authentieke Texelse stolpboerderij bevinden zich 8 suites. Allen met een andere indeling, karakter en uitzicht. s’ Ochtends wakker worden met het bijzondere ochtendlicht wat weerkaatst op het Wad. Verwonder je over het uitzicht op de proeftuin, de Waddenzee dijk of het dorpje Oost. De locatie ligt op 6Km afstand van het centrum van Den Burg en is op dit moment in aanbouw. Restaurant het Kook Atelier (Lekker500, winnaar Texel Culinair en #5 Fork Awards) is daar eveneens gevestigd. In het voorjaar openen zij hun deuren.

Amusetour Texel Den burg