Amusetour Medemblik 2020, uniek culinair genot.

Een unieke culinaire wandeling

In het voorjaar op een zondag in 2022 van 12 tot 17 uur vindt de Amusetour Medemblik plaats. Een unieke culinaire wandeling van restaurant naar restaurant. Elk jaar participeren er weer zeven fantastische en unieke Medemblikse restaurants.

Bezoek historisch en culinair Medemblik

Midden in alle rust en uitgestrektheid ligt Medemblik, de oudste stad van West-Friesland. De stad heeft met het Regatta Center een watersportcentrum met internationale allure waar nationale – en internationale zeilwedstrijden worden georganiseerd. In het centrum vind je modern en historisch gebroederlijk naast elkaar. Prachtige jachten en historische schepen van de bruine vloot leggen aan in de moderne havens van de historische binnenstad. Zittend op een van de terrasjes kun je al die drukte op het water van achter een lekker drankje bekijken.

Beleef Medemblik

De stad kent vele musea; op een prominente plek staat Kasteel Radboud, stammend uit het eind van de 13e eeuw. Bij het Bakkerijmuseum worden op ambachtelijke wijze de meest heerlijke lekkernijen gebakken en bij het Stoomgemaal kom je alles te weten over de ontwikkeling van de stoommachine. Medemblik is ook halteplaats van de stoomtram Hoorn-Medemblik.

amusetour-amsterdam-zuid-02
amusetour-amsterdam-zuid-01

Unieke Amusetour

Tijdens de Amusetour Medemblik bezoekt u op een dag zeven unieke culinaire pareltjes, de sfeer, de restaurants, de mensen, het klopt gewoon allemaal. Deze Amusetour is een absolute “must go”.

Kaarten Amusetour Medemblik

De kaarten voor de Amusetour Medemblik kosten € 51,50 per persoon en kunt u hier bestellen.

De deelnemende restaurants zijn:

  • Bistro op 3
  • Meijers 2.0
  • Costas
  • Het Wapen van Medemblik
  • Oost
  • Locals
  • Danny Leung

Amusetour Medemblik