DE AMUSETOUR HOORN

UITVERKOCHT, PLAATSING OP DE WACHTLIJST VIA info@culinairopstap.nl!

Hoorn

Op zondag 19-09-2021 van 11.30 tot 16.30 uur vindt wederom de Amusetour Hoorn plaatst. Deze culinaire wandeling staat elk jaar garant voor veel plezier en genot. Hoorn moet je voelen, zeggen ze in deze stad graag. Een rijke VOC historie, prachtige havens, een aantrekkelijk winkelaanbod, watersport, cultuur en heel fijne horecagelegenheden. Een fantastische combinatie. Niet voor niets is de Amusetour in Hoorn altijd in no time uitverkocht.

Parel aan het Markermeer

Hoorn is één van de parels aan het Markermeer. De stad heeft een heel gezellig winkelrondje, dat je door een groot deel van de binnenstad leidt. Als je verder kijkt dan de winkelgevels zie je dat ze vaak gevestigd zijn in prachtige panden die historie ademen. Op cultureel gebied kom je ogen en oren te kort in de verschillende musea of het filmhuis en natuurlijk de replica van De Halve Maen, die te vinden is aan het Oostereiland. Deze laatste is sowieso een bezoekje waard. De vele restaurants en cafés zijn verspreid door de stad. Op de Roode Steen vindt je er een heel aantal, maar ook aan de haven en meer aan de rand van de stad. Tijdens de Amusetour ontdekt u ze allemaal.

Culinair Hoorn

Hoorn was één van de eerste Amusetoursteden en het evenement is al helemaal ingeburgerd. De Amusetour Hoorn vindt plaats rondom de oude haven van Hoorn. Vanwege het overweldigende succes kunt u pas vanaf 31 december 2019 10 uur kaarten bestellen.

De deelnemende restaurants zijn:

Marque
Buriram
Huis Verloren
Hoofdtoren
J&T Mos
Bourgondier
Steak
Wapen van Hoorn
De Kade
van der Kroft

amuse-home

De Amusetour Hoorn is uniek!

Amusetour Hoorn