Herfst Amusetour Hoorn

Herfst Amusetour Hoorn 14 november 2021

Op zondag 14 november 2021 van 12 tot 17 uur vindt wederom de Herfst Amusetour Hoorn plaats.
Na de ‘gewone’ Amusetour van Hoorn is dit het tweede pareltje van Hoorn die u niet mag missen. De afgelopen jaren was deze Amusetour een wildtour, vanaf afgelopen jaar zijn wij hier vanaf afgestapt. Dit betekent dat de Herfst Amusetour Hoorn voor een breder publiek beschikbaar is en de potentie heeft om net zo een groot fenomeen te worden als de ‘gewone’ Amusetour Hoorn.

Hoorn
Hoorn moet je voelen, zeggen ze in deze stad graag. Een rijke VOC historie, prachtige havens, een aantrekkelijk winkelaanbod, watersport, cultuur en heel fijne horecagelegenheden. Een fantastische combinatie. Niet voor niets is de Amusetour in Hoorn altijd in no time uitverkocht. Gelukkig heeft u twee kansen na de ‘gewone’ Amusetour op 14 juni, is er ook een Herfst Amusetour op 15 november 2020!

Havenstad en historie
Hoorn is één van de parels aan het Markermeer. De stad heeft een heel gezellig winkelrondje, dat je door een groot deel van de binnenstad leidt. Als je verder kijkt dan de winkelgevels zie je dat ze vaak gevestigd zijn in prachtige panden die historie ademen. Op cultureel gebied kom je ogen en oren te kort in de verschillende musea of het filmhuis en natuurlijk de replica van De Halve Maen, die te vinden is aan het Oostereiland. Deze laatste is sowieso een bezoekje waard. De vele restaurants en cafés zijn verspreid door de stad. Op de Roode Steen vindt je er een heel aantal, maar ook aan de haven en meer aan de rand van de stad. Tijdens de Amusetour ontdekt u ze allemaal.

De deelnemende restaurants zijn:

  1. van der Kroft
  2. Restaurant STEAK and more
  3. Restaurant de Hoofdtoren
  4. Restaurant – Lounge de Bourgondiër
  5. J&T Mos
  6. De Kade Hoorn
  7. Wapen van Hoorn

Culinair Hoorn
Hoorn was één van de eerste Amusetoursteden en het evenement is al helemaal ingeburgerd.

De restaurateurs in Hoorn zijn zeer bedreven en zeer toerist vriendelijk, mede daarom doen ze maar wat graag mee aan de Amusetour.

Herfst Amusetour Hoorn