Amusetour Amsterdam Zuid

Een unieke culinaire wandeling – verwacht winter 2022 –

Op een zondag van 12 tot 17 uur vindt de Amusetour Amsterdam Zuid wederom plaats. Een unieke culinaire wandeling van restaurant naar restaurant. Elk jaar participeren er weer zeven fantastische en unieke Amsterdamse restaurants.de deelnemende restaurants zijn:

Restaurant Le Garage
Restaurant Oud-Zuid
Cavataria
The College Hotel
Frizzanteria

Bezoek historisch en culinair Amsterdam Zuid

Prachtige musea, chique panden, groene parken en hele fijne restaurants. Amsterdam Zuid is het welvarendste en misschien ook wel het mooiste stadsdeel van Amsterdam. Hier weten ze alles van het goede leven. De uitgelezen plek dus voor een Amusetour. Al jaren is deze Amusetour één van de populairste Amusetours van Nederland. Glitter, glamour en genieten van heerlijk eten en prachtige wijnen.

amusetour-amsterdam-zuid-02
amusetour-amsterdam-zuid-01

Beleef Amsterdam

Amsterdam is een stad waar je uren kan doorbrengen zonder je te vervelen. Amsterdam Zuid staat vooral bekend om de buurten Oud-Zuid en De Pijp. Oud-Zuid herbergt luxe boetieks en een paar wereldberoemde musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Ook vind je hier het Koninklijk Concertgebouw en kun je je bankrekening legen in de P.C. Hooftstraat, waar onder andere modehuizen Chanel en Prada gevestigd zijn. De Pijp is bekend om de Albert Cuypmarkt en de vele cafés en restaurantjes. Studenten, kunstenaars en artistiekelingen leiden hier een heerlijk leven in de karakteristieke volksbuurt. Ook leuk aan deze buurt is het multiculturele aspect. Hier proef je de wereldwijde keuken. Genieten!

Unieke Amusetour

Tijdens de Amusetour Amsterdam Zuid bezoekt u op een dag zes unieke culinaire pareltjes, de sfeer, de restaurants, de mensen, het klopt gewoon allemaal. De Amusetour is een absolute “must go”.

Kaarten Amusetour Amsterdam

De kaarten voor de Amusetour Amsterdam kosten € 53,50 per persoon en kunt u hier bestellen.

Amusetour Amsterdam-Zuid